Intens divers – Bewust in Ontwikkeling

Intens divers

Lotte van Lith – Tijdens de organisatie van de tweedaagse stellen we veelvuldig vragen.  Vragen die niet alleen gaan over de haalbare realisatie van een aanbod dat de doelgroep aanspreekt. In essentie zijn het vragen die gaan over prettig, liefhebbend, koesterend, zorgzaam en creatief leven. Hoe doen we dit en waarin kan een tweedaagse daaraan een overvloedige herinnering zijn?

We brengen als organisatoren allen een aanvullend perspectief in, vertegenwoordigen de veelzijdige antwoorden. De een heeft gedetailleerd oog voor de gezonde verzorging van het eten (zoals de hartstrelende locatie Samaya daar om bekend staat), de ander staat bewustmakend stil bij de vraag of het programma voldoende rustmomenten waarborgt. Zo is er ook iemand die juist de spannende activiteiten op de agenda plaatst en zich vrolijk hard maakt voor gedurfde workshops, zoals er ook een mede-organisator is voor wie het meteen opvalt mocht onze oorspronkelijke intentie verloren gaan in het vluchtige enthousiasme.

De achtergrond van de organisatrices laat deze diversiteit ook zien: Inge is in de dagelijkse praktijk een huisarts met passie voor positieve gezondheid, Desirée is pionierend actief als expert talent in ontwikkeling, Chantal begeleidt begaafde professionals in hun onderzoek van zingeving en Lotte heeft levenskunst lief als beoefende coach en docent emotionele ontwikkeling. Om nog maar niet te spreken over de eigenzinnige, zelfgeleefde bijdragen van artiest Jessica en filosofe Anna.

Zo wordt een programma voor ons een waarachtige afspiegeling van de diversiteit die we als personen (Leven) zelf zijn en die deelnemers ieder voor zich ook leven en beleven: fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel.

Een tweedaagse met oog voor de gehele mens, en met unieke inbreng van ieder van ons als organisator. Sierlijk rond, als een oneindigheidsteken ;-).