Existential Essentials in Guiding the Gifted – Bewust in Ontwikkeling

Existential Essentials in Guiding the Gifted

Bewustzijn Ontwikkelen presenteert op vrijdag 16 november van 10:00 tot 20:30 uur…

Existential Essentials in Guiding the Gifted

– met Michael Piechowski –

Voor begeleiders van begaafd-sensitieve personen

Herken jij de essenties in de begeleiding van hoogbewuste, creatieve personen? Wie ben jij als begeleider en hoe beïnvloedt dit de dynamiek binnen begeleiding? Wat wens jij als ideale toekomst van de begeleiding? Hoe willen we samenwerken met de coachees? Wat heb je als begeleider nodig om de ander te steunen in zijn intensiteit en intense ontwikkeling?

Samen met Positieve Desintegratie deskundige Michael Piechowski hebben we een volle dag gerichte en ongedwongen aandacht voor deze vragen. Voorbij het probleem-denken, willen we deze dag het ontwikkelpotentieel van de begeleiding aanboren. Via erkenning van essenties en het omarmen van verbeelding wordt dit een intens inspirerende dag op een prachtige locatie. Met een groep van maximaal 15 professionals, die met hart en hoofd even gepassioneerd begeleiden.

De opzet van de dag is intentioneel vrij en open-onderzoekend. We vertrouwen op de ervaringen en wijsheid van de deelnemers en de ter plekke ontstane uitwisseling als waardevolle beleving, ongetwijfeld rijk aan betekenisvolle vondsten. De voertaal is Engels.

Kosten: €225,- exclusief BTW. Inbegrepen zijn een heerlijke biologische lunch, idem avondeten en de gehele dag koffie & thee.

Wil je hier graag aan deelnemen? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, aanmelding gaat op volgorde. Graag vernemen we je deelname zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 31 oktober. Mail naar info@bewustzijnontwikkelen.nl onder vermelding van je naam en de factuurgegevens.

Locatie: Samaya, Hollendewagenweg 20, 3985 SG Werkhoven