Praktische informatie – Bewust in Ontwikkeling

Praktische informatie

Workshop ‘Vanuit je kern creëren’ met Lavalu

Op zaterdag 3 juli 2021 vindt bij Samaya in Werkhoven (Utrecht) de workshop ‘Vanuit je kern creëren’ plaats. Het adres is:

Hollendewagenweg 20
3985 SG Werkhoven

Meer informatie over Samaya vind je hier.

Programma

Tijdens deze dag staat jouw creatieproces centraal. In een groep van minimaal 8 – maximaal 16 personen besteed je bewuste aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling. Het inspirerende programma en de rustgevende omgeving nodigen je uit jezelf te laten zien èn waar te nemen. Een overzicht van het volledige programma vind je hier.

Investering

De kosten voor deze workshop zijn €295,- (exclusief BTW). Dit bedrag is inclusief koffie/thee en een heerlijk verzorgde lunch. Optioneel kun je na afloop van de dag deelnemen aan het diner (tegen een meerprijs van €37,50).

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de workshop ‘Vanuit je kern creëren’? Meld je dan aan via het aanmeldformulier op deze website (via het menu ‘Aanmelden’). Geef daarbij naast je factuurgegevens in je bericht aan of je gebruik wilt maken van het diner na afloop. Je ontvangt dan van ons z.s.m. je factuur. Na ontvangst van je betaling is je aanmelding definitief en ontvang je hiervan een bevestiging.

Over ons

‘Bewust in Ontwikkeling’ is een initiatief van Desirée Houkema en Lotte van Lith. We zijn vanuit eigen persoonlijke en professionele invalshoeken zeer betrokken bij begaafdheid, creativiteit en persoonlijke groeiprocessen. In 2018 besloten we samenwerkend evenementen te organiseren waarbij de persoonlijke ervaring van creativiteit, sensitiviteit en intensiteit er volledig mag zijn.

Volg ons op Facebook – Leef alvast toe naar de workshop

In de aanloop naar de workshop delen we op deze website ‘teasers’ in de vorm van blogs/artikelen. Dit geeft je alvast een voorproefje. Via onze Facebook pagina kun je ons volgen en delen we o.a. de links naar deze ‘teasers’ en interessante acties. Zo wordt je er automatisch op geattendeerd en kun je alvast toeleven naar onze ontmoeting op 3 juli a.s. Graag tot dan!