Programma – Bewust in Ontwikkeling

Programma

Workshop ‘Vanuit je kern creëren’ met Lavalu

Zaterdag 3 juli

Even 'inchecken'

09:30 - 10:00

Moment van inchecken om tot jezelf te komen en bewust te zijn van hoe we ons ‘nu’ voelen. We nemen de inspirerende omgeving in ons op en starten ontspannen in de intrigerende stilte.

Songwriting: vanuit je kern creëren

10:00 - 12:30
“Als je iets unieks wilt maken, moet je er iets van jezelf inleggen.” – Filmregisseur
 
“Alles is al gemaakt, maar nog niet door jou.” – Armand
 
Twee quotes die muzikante LAVALU al jaren helpen in het creatieve proces.
 
Hoe kom je bij dat ene kleine stukje wat jou onderscheidt van alle anderen? En als je deze kern gevonden hebt, hoe geef je daar vervolgens vorm aan?
LAVALU, bekend van haar muziek voor Het Pauperparadijs en haar “Solitary High”-tournees neemt je in deze workshop songwriting mee door dit proces van afstemmen op je eigen kern en deze vervolgens naar buiten brengen. Dit doen we door middel van een eigen songtekst schrijven. Je hoeft hier geen enkele ervaring mee te hebben. Het plezier vinden in creëren staat voorop. En laat nou uit dat plezier de beste songs voortkomen…
 
Voel, onderzoek, schrijf en speel je met ons mee?

Lunch

12:30 - 14:00

Tijdens de lunch kun je genieten van een rijk gevarieerd buffet, met soep, salade en een warme snack. Na de lunch is er de mogelijkheid een buitenwandeling te maken, contact te verdiepen of te rusten.

Ritme en Melodie

14:00 - 17:30

Na een heerlijke lunch en wellicht een verlichtende wandeling pakken we met frisse inspiratie de workshop weer op. Volop muzikaliteit, zelfexpressie en trots delen!

 

Diner

17:30 - 19:30

Het gezamenlijke diner is een moment van puur culinair genieten…

Samaya staat bekend om haar culinaire Bourgondische biologisch-vegetarische keuken. Je proeft de zorg en aandacht waarmee de verse gerechten bereid zijn. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid met puur smakende ingrediënten. De koks maken daarbij gebruik van zo veel mogelijk biologische- en streekproducten.

We creëren een ongedwongen, voedend moment om samen terug te blikken op de dag en vervullend te verbinden vanuit een nieuw ontdekt zelf.